ФУГАЧ-ИНСТРУМЕНТ ЗА ЗАОБЛЯНЕ НА ЪГЛИ

Наличност:
В наличност
Код на продукта:
16.8
Производители
ILSTART
Още не е оценен Напишете отзив
42.00лв.
Без данък: 35.00лв.

Този уред, подобен на маламашка е създаден специално за употреба при заглаждане и обработка на ъглите при все още невтвърден бетон. С него лесно се оформя гладък и равен ръб, което предоставя по-чист завършек на бетоновата отливка след премахване на кофражните дъски.

Най-честа употреба намира при изграждането на стълби, прагове, бордюри, тротоари, блокчета и др., при които е нужна по-голяма прецизност. Добра идея е да се използва и при направа на пътеки за изравняване на линията и лесно отделяне на дъските след пълно втвърдяване. Освен по-правилен ръб, чрез заглаждането с инструмента се предотвратява и отчупване на парчета от краищата на отливката.
Инструментът за бетон TRUPER е изработен от алуминий със солидно тяло без да е прекалено тежък. Оформя загладен ръб и отделя материала от дъските. Външните ръбове на уредът са извити нагоре , за да не се образува отпечатък от тях при заглаждането. С такъв дизайн е подходящ и за начинаещи, тъй като не изисква твърде прецизен контрол на натиска.
Изработен е с удобна за захващане лакирана дървена дръжка, а алуминиевото тяло е устойчиво на корозия.

Размер14.7х6.7 см
Тегло0.4 кг
Артикулът се изпраща с опция преглед и връщане.

Сподели

Напишете отзив